Pótnagyi program Gyömrőn!

Kísérleti jelleggel a mai naptól elindítjuk Pótnagyi programunkat!

Grandmother-Reading-Book

Keressük azokat a nagymamákat, kicsi gyermekes anyukákat akik szívesen vennének részt “Pótnagyi programunkban” és segítenének a helyi, Budapesten dolgozó kisgyermekes szülőknek.

 

Az ideális pótnagyi / anyuka:

– Nyugdíjas hölgy, aki szereti a gyermekeket (esetleg neki is van unokája) és egészsége megengedi, hogy sétáljon, játszon a gyermekekkel,

– GYES-es /GYED-es vagy otthon dolgozó anyuka, aki szívesen vállalja a feladatot saját gyermekei mellett,

– El tudja hozni a gyermeket bölcsiből / oviból / suliból,

– Természtesen nem iszik és nem dohányzik,

– Ápolt, a lakása tiszta és gyermekbarát.

 

Feladatok:

– Elhozza és / vagy elviszi a gyermeket óvodába / iskolába / bölcsődébe,

– Betegség esetén a gyermek vagy saját otthonában vigyáz a kicsire / ápolja,

– Egyéb esetekben (esetleg hétvégén, este) vigyázz a gyermekre.

 

A pótnagyi munkájának díjazása kizárólag a család és a nagyi / kisgyermekes szülő egyeztetése alapján kerül meghatározásra.

A pótnagyik / kisgyermeket nevelő anyukák egy adatlap kitöltésével tudnak jelentkezni programunkba. Az adatlapot e-mailben igényelheti és  kérjük, hogy mellékeljen egy fényképet, és írjon néhány sort / mondatot, hogy miért szeretne pótnagyi lenni.

 

A programba való jelentkezés és a weboldalra történő felkerülés DÍJMENTES!

 

Az adatlapokat és a fényképet a gyomro.babamama.info@gmail.com e-mail címekre várjuk, és szerkesztés után, szeptember 15-től felkerül weboldalunk “Pótnagyi program” menüpontja alá.

 

Kérlek, ha ismertek olyan nagyit / GYES-es anyukát aki szívesen belépne a programba, segítsétek őket tájékoztatással, adatlap igényléssel és visszaküldéssel.

További információ a programmal kapcsolatban, várjuk hívásotokat 20 480 7348 (16 – 18 óra között) telefonszámon, vagy a gyomro.babamama.info@gmail.com címen levélben.

 

Gyömrői Babamama.info csapata