A pillanatot megragadni

Valószínűleg Te is gondoltál már arra, hogy szívesen megállítanád az időt.

603083_351332798343763_413871155_n

RVA Photography

Mert soha sem fog visszatérni az a csodálatos 6 hét, az újszülött kor, amit jószerével végig vegetáltál. Annyira fáradt voltál, hogy nem is vetted alaposan szemügyre újszülötted gyűrött kis talpacskáját, vékony kis ujjacskáit, vagy kerek popsiját.

És hip-hop már totyog is. Hiába keresel pocakos fényképet, más szemszögből, immár pihenten és könnyebben lásd a várandóságod, legkisebb gondod is nagyobb volt, minthogy magad fotózd.

Majd jönnek az óvodai és iskolai fényképek, ahol kerek 60 másodperce van gyermeknek a legjobb formáját hozni, ami 10-ből maximum egyszer sikerül. És akkor rendelsz néhány képet, csak azért, mert a nagyik már repesve várják (és nem mellesleg nekik tök mindegy mosolyog vagy vicsorog az unoka) az újabb dokumentációt az utódról.

És ha mindezt végig gondolod, rájössz, hogy több mint szükséges találnod egy jó fotóst, aki professzionális módon megörökíti csodálatos kis életetek némely fontos pillanatát. S, hogy melyek lehetnek ezek?

- Kismama fotózás: amikor már éppen annyira gömbölyödik a pocakod, hogy látványos, de még nincsenek szülési fájásaid.

- Újszülött fotózás: az első néhány napnak azon pillanata, ami mintha meg sem történt volna. A bébi valószínűleg végigszunyálja az egészet (és ha apuci jól végzi dolgát akár Te is), de olyan csoda születik belőle ami mindenkit megérint.

1794634_405569182920124_208053870_n

RVA Photography

Családi fotózás: és ebbe minden belefér. Anya-lánya, apa-fia, anya-fia, apa-lánya. Egymás mellett, alatt, felett, között. A lényeg, hogy együtt legyetek, spontán legyen és átadja kis családotok harmóniáját.

- Gyermekfotózás: ha nem elégszel meg az intézményi (sokszor retro) képekkel, készítess gyermekeidről egy kreatív fotósorozatot. Akár otthon, a játszóházban vagy a tóparton. Studió körülmények között, vagy játék közben.

563582_377149752428734_1947162041_n

RVA Photography

- Anya fotózás: ha már túl vagy az első kritikus (néhány) éven, és visszanyerted (vagy elnyerted) szexi, nőcis formádat itt az ideje, hogy megörökítsd. Egy remekbeszabott frizura, tökéletes smink és olyan portfólió készülhet rólad, hogy apának eláll a szava. Mert minden anyában ott van a nagybetűs, szexi NŐ.

- Anyák napi fotózás: lepd meg édesanyádat egy meglepetés fotózással. Készítess magatokról egy olyan sorozatot amely mindig megdobogtatja a szíveteket. Anya, lánya, unokája….

- Esküvő: rengeteg megörökítendő alkalom van. Az első és talán legfontosabb ilyen alkalom felnőttlétedben, az esküvőd. Jól megkoreografált, klasszikus, vagy bohém képek adják vissza jellemeteket, kapcsolatotokat.

Száz szónak is egy a vége, milliónyi pillanatot lehet / kell megörökíteni. Nagyon fontos, hogy tökéletes partnert / fotóst válasszatok ki, aki végigkísérheti egész életeteket.

Mi örömmel ajánlunk most Nektek két kedves, kreatív és nagyon profi hölgyet, akik a szépből csodálatosat varázsolnak. Vivien és Emese az Romanov Anni Photograpy elbűvölő csapatát alkotják.

Hitvallásukat, munkájukat és ízelítőt képeikből itt találtok.

RVA